Wasparfum Etos

Vind je het ook zo heerlijk als je was lekker fris ruikt? Dan is het toevoegen van een wasparfum bij je was een prima optie. Wasparfums kan je kopen in veel verschillende geuren en op heel veel plekken. Nu wil jij misschien graag je wasparfum kopen bij Etos. Maar helaas kwamen wij erachter dat dit niet gaat lukken…

wasparfum etos om je was lekker te laten ruiken

Wasparfum kopen bij Etos

Bij de officiële Etos-site kan je namelijk geen wasparfums vinden. Toch zijn er wel Etos winkels die het verkopen, in ieder geval offline in de winkel.

Maar als je je was lekker wil laten ruiken dan kan je ook online terecht bijvoorbeeld bij etosdrogistonlineassen.nl. Voor de zekerheid online bij deze Etos wasparfums kopen is dan misschien een idee. Of natuurlijk bij een andere winkel.

De Etos uit Assen biedt Essentia Nature wasparfums aan, waarvan we er hier een aantal bespreken. Daarna geven we je andere fijne ideeën over wasparfums kopen.

109985 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 14 05 detail
Bron: Etos Assen

Wasparfum Jasmijn 250 ml

Jasmijn wasparfum van de Etos zorgt voor een heerlijke zwoele geur en dit zorgt er dan ook voor dat de wasparfum heerlijk bloemig ruikt. Maar er zit meer in dan enkel jasmijn. Als hoofdnoten zijn er seringen en lelietjes-van-dalen, als hartnoten zijn er roos, jasmijn en wit bloemenboeket en als geuren lavendel, viooltje, heliotroop en musk.

109983 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 05 55 detail
Bron: Etos Assen

Etos wasparfum Argan 250 ml

Eveneens van Essentia is de geur Argan. Deze geur voert je mee naar de sfeer van Noord-Afrika. Het is een heerlijke delicate geur en is heel zacht aanwezig.

De hoofdnoten zijn dennen en kruidig, de hartnoten zijn wit boeket bloemen en roos en de geuren zijn sandelhout, roos en vanille nuances.

109984 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 09 09 detail
Bron: Etos wasparfum

Wasparfum Talk 250 ml

Van hetzelfde merk kan je ook Talk kopen. Talk ontleent zijn poederachtige geur aan de Cyprusnoot. Het is verrijkt met eikenmos en bergamot. Hierdoor is het een heerlijke geur om je beddengoed mee op te frissen.

Hoofdnoten zijn boter iris, mandarijn en witte bloemen, hartnoten zijn cyclamen, magnolia en fresia en de geuren zijn talkpoeder, tonkaboon en witte musk in deze wasparfum van de Etos.

109987 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 15 46 detail
Bron: Wasparfum Etos

Wasparfum Lavendel 250 ml

Mooie herinneringen aan de heerlijke geur van Lavendel? Voert het je mee naar die onvergetelijke vakantie in de Provence? Aarzel dan niet langer en koop je wasparfum met een lavendelgeur! Van Essentia Nature is de Lavendel-uitvoering voorzien van de volgende ‘noten’ en geuren:

  • Hoofdnoten: geranium en artemisia
  • Hartsnoten: iris en lavendel
  • Geuren: sandelhout, cederhout en musk.
109989 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 18 42 detail
Bron: Etos

Witte musk 250 ml, wasparfum Etos

Een boeket wilde bloemen lijken in je huis te staan als je je was uit de wasmachine haalt. De geur is ook goed te gebruiken voor mannenkleding. Als hoofdnoten is er limoen en bergamot, als hartnoten jasmijn, ylang ylang, roos en wit bloemenboeket en als geuren witte musk, anijs, heliotroop en gras.

109991 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 23 30 detail
Bron: Etos

Varen 250 ml

Een wasparfum die naar varen ruikt hebben we nog niet eerder ontdekt, maar deze wasparfum van Etos heet in ieder geval wel zo en zou ook zo moeten ruiken.

De geur van tropisch oerwoud krijg je door de hoofdnoten wit bloemenboeket, jasmijn en camelia, hartnoten mimosa, roos, geranium en anjer en als geuren viooltje, lelietje-van-dalen en roos.

109993 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 25 05 detail
Bron: Etos

Oranjebloesem en citrus, 250 ml

De frisse geuren van citroen kennen we allemaal wel. Een van de betere geuren van wasparfum Etos als je het mij vraagt.

In combinatie met oranjebloesem wordt het een heerlijk levendig geheel. Naast oranjebloesem en citroen, doen ook mandarijn, bergamot, petitgrain, jasmijn, ylang ylang en lelietje-van-dalen mee.

109996 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 27 39 detail
Bron: Wasparfum etos

Katoenbloem 250 ml

Geliefd in Italië is de katoenbloem-geur. Gemaakt met heliotroop, oranjebloesem, katoenbloesem, linnen, roos centifolia, hyacint, palosanto, kasjmier en witte musk. Een heerlijk frisse katoengeur voor je was!

Deze geur is altijd redelijk subtiel en dat is precies waarom hij zo geliefd is.

109998 schermafbeelding 2023 03 25 om 02 31 16 detail
Bron: Etos

Lotusbloem 250 ml, wasparfum Etos

Natuurlijk mag ook de lotusbloem niet ontbreken. De lotus staat symbool voor zuiverheid. Een heerlijke geur voor bijvoorbeeld je beddengoed. Verrijkt met amber en houttonen.

Andere specials van Etos wasparfum

Bij deze Etos-online in Assen kan je ook nog specials kopen van wasparfums. Natuurlijk kan je op heel veel plekken wasparfums kopen.

De officiële Etos-site komt op de proppen met wasmiddelen of wasverzachters als je op wasparfums zoekt, dus daar heb je niets aan. Zit je niet aan de Etos vast, dan is een bezoekje brengen aan andere shops dus een beter idee als het om wasparfums gaat.

Zeker ook omdat ze bij Etos online dus maar één merk wasparfum hebben, de Essentia die je hierboven ziet en er nog veel meer lekker merken wasparfum zijn.

Proefpakketten

Zoals je al gezien hebt zijn er veel verschillende geuren en dan ging het hier nog om maar 1 merk. En heeft dat merk ook nog specials die we niet eens genoemd hebben.

Wil je weten welke geur voor jou het fijnste ruikt? Hou je wel van afwisseling? Of ben je echt specifiek op zoek naar verschillende geuren, omdat je kleding een andere geur mag hebben dan die van je beddengoed (of je echtgenoot…)?

Dan is het wel fijn als je niet meteen aan grote verpakkingen vastzit. Dan kan je misschien beter eens gaan voor kleine flesjes en het liefst zo dat je meerdere geuren kunt uitproberen. In dit artikel vind je alle verschillende proefpakketten van wasparfum merken.

Bol.com heeft bijvoorbeeld ook heel handige proefpakketten, zodat je lekker kunt variëren. Deze proefpakketten zijn ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand waarvan je weet dat die wel nieuwsgierig is.

Diamante wasparfum, geen Etos wél heel lekker

Een geur die hierboven niet genoemd is, maar wel heel gewild is, is Diamante wasparfum.

Wasparfums zijn bedacht in Italië en het schijnt dat de Diamante geur daar heel populair is. Er zijn meerdere merken die deze geur in hun assortiment hebben.

La Essenze di Elda is hierbij wel een grote bekende. Diamant is afgeleid van het Latijnse woord Adamas, wat onverslaanbaar betekent en wat deze geur in Italië dus ook is. Het zou al vanaf dag 1 met stip op 1 staan. Het is een intens bloemige geur en heeft een muskusachtige en houtachtige ondertoon.

Je vindt deze geur wasparfum hier.

Rituals wasparfums

Hele andere geurlijnen zijn die van het bekende Nederlandse merk Rituals. Geurlijnen die je meevoeren naar Azië en waarbij je ook je eigen bodyverzorgingsproducten kunt kopen.

Qua wasparfums zijn er drie verschillende geuren. Heb je een heerlijke geur ontdekt bij Rituals, check dan eens of het er ook als wasparfum is! Zo kan je je favoriete geur ook meedragen door je kleding die geur mee te geven!

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven