The Interior Project: VIPS, een nieuw interieur programma

Carolien Spoor, Défano Holwijn, Euvgenia Parakhina, Géza Weisz, Ruth Jacott en Shelly Sterk laten in ‘The Interior Project: VIPS’ álles uit hun handen vallen om zich vol te storten op één van de grootste passies in hun leven: interieur design.

Een interieur programma volgens een nieuw concept én met bn’ers, dat zal vast en zeker aanslaan. Ik ga er in ieder geval graag voor zitten om te kijken hoe deze bn’ ers zich storten op het inrichten van compleet nieuwe interieurs om inspiratie op te doen.

Nieuw interieur programma op tv; The Interior Project: VIPS

Van een gedateerde vakantiebungalow tot een kleine jongerenstudio en van een leegstaand kantoorpand tot een unieke miljoenenvilla, met als ultieme finale-opdracht het restylen van een luxe hotelsuite in Hotel De L’Europe.

Elke week moeten de deelnemers in verschillende opdrachten hun creativiteit en talent laten zien op het gebied van interieur design en inrichten om deze wedstrijd te winnen. ‘The Interior Project: VIPS’ is vanaf dinsdag 11 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Ben jij gek op interieur programma’s op tv? Zet dan dit tijdstip alvast in je agenda en ga er lekker voor zitten.

the interior project VIPS seizoen 1, deelnemers
Fotocredits: William Rutten

Concept interieur programma The Interior Project: VIPS

In deze gloednieuwe interieurwedstrijd – naar een idee van Leco van Zadelhoff – krijgen de BN’ers wekelijks een nieuwe opdracht.

In slechts twee dagen tijd moeten ze een ruimte helemaal restylen – zonder daarbij hun eigen signature én de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Co-host en jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – beoordeelt samen met een wekelijks wisselende interieurexpert het werk van de deelnemers. Samen bepalen zij wie er doorgaat en van wie helaas afscheid moet worden genomen.

Wie van The Interior Project: VIPS schopt het tot de spectaculaire finale en wiens naam prijkt uiteindelijk boven die exclusieve vijfsterren-hotelsuite?

Idee van Leco Zadelhoff

Leco van Zadelhoff: “Dat ik deze andere kant van mezelf kan laten zien dankzij het programma The Interior Project: VIPS, is echt een eer.

Na veertien verhuizingen in 25 jaar, kan ik wel zeggen dat interior design iets meer is geworden dan een uit de hand gelopen hobby. Ik maak graag mensen mooi, maar ook interieurs en ik kan niet wachten om mijn kennis én die van de gastjuryleden te delen met de kijkers.

Presentator Edson da Graça: “Momenteel zit ik zelf middenin een verbouwing en wat ben ik blij dat ik dit programma mag presenteren, want het heeft me onwijs veel geleerd. Eigenlijk ben ik een leek op het gebied van interieur en ik ga altijd graag voor de veilige optie: gebroken wit. Maar dankzij alle inspiratie en kennis van onze deelnemers en Leco, durf ik het nu toch wat spannender aan te pakken!”

De deelnemers van het eerste seizoen The Interior Project: VIPS

Carolien Spoor: (geboren in Den Haag, 23 december 1987) is een Nederlands actrice, onder andere bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Défano Holwijn: (geboren in Amsterdam, 15 augustus 1992) is een Nederlands youtuber, rapper en acteur

Euvgenia Parakhina: is een Nederlandse professionele danseres van Russische afkomst. Ze raakte bekend door de RTL 4-dansprogramma’s Dancing with the Stars en So You Think You Can Dance (geboren in Gorki op 15 juli 1972).

Géza Weisz: (geboren in Amsterdam, 26 december 1986) is een Nederlandse acteur en dj. Naast zijn werk als acteur is hij ook restauranthouder, en organisator van feesten.

Ruth Jacott: (geboren in Paramaribo, 2 september 1960) is een Surinaams-Nederlandse zangeres.

Shelly Sterk: (geboren in Den Haag,30 april 1991) is een Nederlands televisiepresentatrice en verslaggeefster.

the Interior Project Vips
Fotocredits: William Rutten

Interieur programma’s op tv

Kan jij ook zo heerlijk zwijmelen bij interieur programma’s op tv? Ik ga er altijd samen met mijn dochter voor zitten.

Onze favoriet tot nu toe? De Perfecte Verbouwing op RTL4 met presentatrice Nicolette Kluijver. Dit vind ik zo’n heerlijk interieur programma. De ideeën van de architecten zijn vaak waanzinnig en we babbelen er in huis heel wat over wat wij de mooiste oplossing vinden. En dan ben ik altijd zo benieuwd naar het eindresultaat.

VTwonen weer verliefd op je huis is ook leuk trouwens, maar net wat minder spectaculair dan de Perfecte Verbouwing waar een heel huis aangepakt wordt.

Maar wie weet wordt The Interior Project: VIPS wel onze nieuwe favoriet. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de smaken van de bn’ers op het gebied van inrichting en interieur.

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven