Regenton met ingebouwde plantenbak; stijlvol en praktisch!

De regenton is niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuin. Als het regent helpt hij wateroverlast te voorkomen en bij droogte voorziet hij in sproeiwater. Er zijn dan ook al heel wat regentonnen in omloop. Dit seizoen komt Nature® met een nieuwe collectie regentonnen in een nieuwe look met een inhoud tot wel 720 liter. Topmodel is de 2-in-1 design regenton met ingebouwde plantenbak, waardoor de regenton oogt als een stijlvolle design vaas.

Wil je meer weten over wat de beste regenton is dan lees je ons andere blog. Hieronder hgeven we je meer informatie over de regenton met plantenbak ineen, een heel nieuw concept.

regenton met plantenbak

Regenton met ingebouwde plantenbak; zo ziet dat er uit

Tuinmerk Nature® zag de vraag naar regentonnen de afgelopen jaren verdriedubbelen. Vooral de vraag naar grotere modellen, vanaf 250 liter nam enorm toe. Niet zo vreemd natuurlijk, want regenbuien worden in Nederland namelijk steeds heftiger en de periodes van droogte duren langer.

Om een gemiddelde tuin eenmalig te sproeien heb je namelijk al snel 100 liter nodig dus een grotere regenton is wel gewenst. Er zijn dan ook een aantal nieuwe modellen ontwikkelt, waaronder de regenton met plantenbak.

Eyecatcher regenton met plantenbak: Nature® regenton “Vaas”

Deze vaasvormige 2-in-1 regenton van Nature® is voorzien van een afneembare plantenbak voor planten of bloemen. Dit maakt de antracietkleurige regenton met plantenbak een eyecatcher voor tuin en terras.

De uv-bestendige regenton heeft een inhoud van 230 liter, wordt direct op de regenpijp aangesloten en heeft een kraantje om water te tappen. Hij is 110 cm hoog en heeft een doorsnede van 60 cm. De aansluitset voor de regenpijp is apart verkrijgbaar.

Verkoopadvies van deze regenton met plantenbak is € 149,00.

Momenteel is deze hier in de aanbieding

Draai er niet omheen: Nature® regenton “Cilinder”

Dit nieuwe model is een moderne interpretatie van de traditionele, ronde regenton.

De rotatie gegoten, granietgrijze regenton is uv-bestendig en voorzien van decoratieve inkepingen. Met een inhoud van maar liefst 290 liter en een hoogte van 120 cm (doorsnede 58 cm) biedt de cilindervormige regenton voldoende capaciteit voor een middelgrote tuin. De aansluitset voor de regenpijp is apart verkrijgbaar.

Verkoopadvies is € 299,00.

xl regenton en muurtank

XL regenton: Nature® XL-muurtanks van 450 tot 720 Liter

Denk groots, leef duurzaam. Deze drie nieuwe, rechthoekige muurtanks hebben een ongekende inhoud van 450, 650 en 750 Liter.

Het voordeel van een XL-waterton is dat je niet alleen meer regenwater op kan vangen maar dus ook vaker uit de watervoorraad kan putten.

Even een gieter vullen voor enkele plantjes of meteen de hele tuin met opgevangen water sproeien, dat bespaart letterlijk tonnen kraanwater.

De uv-bestendige regentonnen zijn voorzien van een handig kraantje en worden op de grond geplaatst.

Nature® muurtank 450 liter in antraciet (hxbxd) 115 x 77,5 x 57,3 cm, adviesprijs € 269,00.
Nature® muurtank 650 liter in antraciet (hxbxd) 165 x 77,5 x 57,3 cm, adviesprijs € 399,00.
Nature® muurtank 720 liter in granietgrijs (hxbxd) 180 x 79 x 59 cm, adviesprijs € 649,00.

De nieuwe Nature® regentonnen zijn onder andere te koop bij tuinspeciaalzaken, diverse tuincentra en bouwmarkten.

Je vindt de regentonnen onder andere hier

Meer informatie over Nature®

Voor je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Nature® heeft meer dan 950 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

Nature® is onderdeel van Outside Living Industries. Het bedrijf distribueert naar ruim 30 landen en ontwikkelt en ontwerpt tuin- en vijver producten die het milieu ontzien. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Alkmaar.

capi nature rib regenton zwart 130 liter met plantenbak 600x600 63bbdbefafd9b n

Alternatief regenton met vaas

Er zijn meerdere regentonnen die met dit principe gemaakt zijn en waar je een plant of zelfs een kleine boom in kan zetten.

Ook bijvoorbeeld bovenstaande Capi regenton heeft een ingebouwde plantenbak. En is dit ook geen knapperd om te zien?

We vonden deze voor je bij Tuincentrum outlet

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven