Over Interieur, Huis & Tuin

The story of ‘Interieur, Huis & Tuin’

Hi, ik ben Joyce! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn online woonmagazine. Als rasechte klusser en verbouwer heb ik mijn mannetje wel gestaan in de afgelopen jaren. Van het verbouwen van een oude woonboerderij op het platteland (met hulp van mijn vader) tot aan het opknappen van een flatje waar ik weer alleen ging wonen na een mislukte relatie. Van een rijtjeshuis inrichten tot aan het wonen in -en stylen van- het duurste penthouse in het centrum van Uden, ik heb het allemaal gezien, gehad en gedaan.

En nu -na jaren van inspiratie opdoen, klussen, verbouwen, inrichten en herinrichten- doe ik niets liever dan al mijn ervaringen voor jullie op het digitale web plaatsen. Mijn ervaringen met het klussen en verbouwen, maar ook de laatste trends op woongebied komen hierbij voorbij.

Er is niet veel wat ik niet zelf doe. Een grote eiken balk verplaatsen van schuur naar keuken? Been there, done that. Muren schilderen, behangen, meubels en tafels opknappen met beton ciré, maar ook zelf stuccen en wandcontactdozen inmetselen. Of leidingen freezen. Ik pak(te) alles aan. Tegenwoordig besteed ik mijn tijd op andere manieren maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en iedere keer heb ik weer nieuwe ideeën die uitgevoerd mogen worden. Soms doe ik het zelf, soms laten we het doen.

Ik hoop in ieder geval dat we jullie met dit online woonmagazine kunnen inspireren met alles wat de wereld te bieden heeft op het gebied van interieur, je huis én je tuin. Enjoy.

XoXo

OVER ONS BEDRIJF

Interieur, Huis & Tuin maakt als online woonmagazine onderdeel uit van Dutch Internet Media. Dutch Internet Media is de overkoepelende organisatie waar bijvoorbeeld ook lifestyle blog MamsatWork en webshop platform Leuke Webshops onder valt.

Voor wat betreft ‘Interieur, Huis & Tuin’ kan je rekenen op onderstaande expertise.

  • Al ruim 12 jaar online ervaring
  • Enorme passie en liefde voor het vak
  • Mixen en matchen van verschillende stijlen

Heb je ergens nog vragen over? Mail je me dan?

Scroll naar boven