Mobiele design tafelbarbecue: gezellig, praktisch en stijlvol

In de tuin, het park of op het strand: met deze mobiele tafelbarbecue kun je waar je maar wilt een gezellige barbecue party organiseren. Daarnaast sta je er met je barbecue hartstikke hip op. Instagramwaardig, mogen we wel zeggen. 

mobiele tafelbarbecue Berghoff

De barbecue heeft een deksel van kurk die je tijdens het barbecueën mooi als onderzetter kan gebruiken. Hiermee hou je ook gelijk de luchttoevoer eenvoudig onder controle. Met een doorsnede van 35cm is de tafelbarbecue compact, maar toch kun je er (met gemak) met 8 personen mee grillen; toegegeven, de stokjes kunnen niet te groot zijn, maar dan doe je er gewoon wat langer over toch? Gezelligheid kent geen tijd! Uitstekend geschikt voor een gezellige dag met je vrienden denken wij zo. De tafelbarbecue weegt slechts 5 kilo en is eenvoudig overal mee naar toe te nemen dankzij de draagriem. De barbecue is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Plaats de barbecue op tafel (of je oude apothekerskast) en iedereen kan zelf zijn eigen stukje vlees, vis of groente grillen.  Met een doorsnede van 35cm is de tafelbarbecue compact, toch kun je er met gemak met 8 personen mee grillen. De tafelbarbecue weegt slechts 5 kilo en is eenvoudig overal mee naar toe te nemen dankzij de draagriem. De BergHOFF tafelbarbecue is verkrijgbaar in zwart en wit bij onder andere tuincentra, kookspeciaalzaken en online. Adviesprijs €199,00, maar bij Bol.com is hij momenteel in de aanbieding.

Samenvatting
Beoordelingsdatum
Beoordeeld item
Mobiele tafelbarbecue
Auteur waardering
51star1star1star1star1star

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *