Lilipinso muursticker voor de kinderkamer: maak er een feestje van

Van mij mogen ze de uitvinder van de muursticker een Nobelprijs geven. Echt waar! In een handomdraai geef je je wispelturige mini-me een nieuwe kamer. Of in ieder geval een eenvoudige make over van de kinderkamer. Maar kies wel voor de juiste muursticker zoals bijvoorbeeld die van Lilipinso. Ik zal je vertellen waarom.

Lilipinso muursticker

Lilipinso muursticker voor een eenvoudige kinderkamer make over

Muurstickers kunnen een (kinder)kamer een hele andere sfeer geven. En als je voor de juiste gaat, kan je ze ook moeiteloos weer verwijderen. Best belangrijk, want we weten allemaal dat de smaak van een kind veranderd waar je bij staat.

Niet als ze superjong zijn. Maar bijvoorbeeld peuters weten al heel goed wat ze willen. Over een jaartje willen ze graag weer een andere vibe in hun slaapkamer.

Een Lilipinso muursticker is dan ook uitermate geschikt voor je kleine interieur-designer met wisselende smaak. Al mogen die stickers wat ons betreft best een hele poos blijven zitten.

lilydale stickers muraux flowers
Bron: Lilipinso
selene stickers muraux hot air balloons pink
Bron: Lilipinso

Lilipinso muurstickers in allerlei soorten en maten

Lilipinso is een Frans merk dat al enige tijd in Nederland verkrijgbaar is, onder andere bij Hippebeestjes.nl en de Kidsdecoshop. Het franse merk Lilipinso heeft een enorme passie voor ontwerpen van muursticker varianten maar ook bijvoorbeeld kinderkamer behang.

Ze hebben een team van designers met elk een eigen stijl, maar allemaal vallen ze op door originaliteit en creativiteit. De Lilipinso muurstickers geven een prachtig artistiek accent aan een babykamer of kinderkamer. Voor stylisten in de dop zeg maar.

living earth papier peint panoramique mappemonde

De mooiste muurstickers voor de kinderkamer

Lilipinso heeft een mooie collectie exclusieve muurstickers. Vrolijk en kleurrijk of juist in prachtige pasteltinten.

In het bijzonder zijn ons de sterren stickers opgevallen. Deze mooie muurstickers zijn sterren in allerlei maten. Ze zijn uitgevoerd in diverse tinten van een kleur en met allerlei verschillende patroontjes.

Het gebruik van kleur en patroontjes zorgt tegelijkertijd voor eenheid en voor variatie, waardoor een muur vol sterretjes helemaal niet saai hoeft te zijn! De sterretjes zijn ook leuk om kindermeubelen een mooi accent mee te geven.

Door hun formaat passen ze bijvoorbeeld ook heel leuk op kinderstoeltjes of een speelgoedkist.

Maar hetzelfde principe passen ze dus bijvoorbeeld toe met de luchtbalonnen die je hierboven ziet.

Kies jij liever voor een romantische look en feel in de babykamer dan is een Lilipinso muursticker jou ook op het lijf geschreven. Er is keuze in prachtige pasteltinten met allerlei verschillende soorten bloemen bijvoorbeeld waarmee je in een wip een hele lieve babykamer maakt.

En ben je klaar met die look en feel? Dan verwijder je de muursticker heel eenvoudig.

Je eigen speeltafel maken met muurstickers

Ook bijzonder vinden we de meubelstickers die precies de goede maat hebben voor een Lack-tafel van Ikea.

In no time maak je met deze stickers van een simpele Ikea-tafel en heel mooie kinder speeltafel.

De racebaan is erg leuk voor jongens. Kleine autootjes kunnen lekker racen over de weg. En als je kind even niet wil spelen kan hij de autootjes gewoon “parkeren” in de daarvoor bestemde vakjes.

Voor meisjes zijn de papieren vlinders in 3D uitvoering erg mooi. Het zijn papieren vlinders waarvan je de vlinders uitvouwt, waardoor ze echt kunnen “vliegen” over de muur.

Doordat ze van stevig papier zijn gemaakt, blijven de vleugels mooi in de juiste positie staan. Een effect dat je met normale muurstickers niet kunt bereiken. Dezelfde techniek is ook toegepast bij de “Las Casitas” huisjes, waarbij je de deurtjes open kunt zetten. Mooi uitgevoerd in diverse tinten roze of blauw, dus ideaal voor een babykamer.

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven