De mooiste dip dye kaarsen, romantisch, neon en veel meer!

De trend van de dip dye kaarsen neon zet goed door. Je kan dip dye kaarsen in allerlei kleuren en uitvoeringen kopen en met name de neon variant valt op het moment erg op. Uiteraard zijn ook alle andere kleuren dip dye kaarsen nog steeds in trek en dat is maar goed ook, want ze zijn allemaal fantastisch.

Stiekem wil ik geen effen kaarsen meer neerzetten, haha.

Je kan overigens dip dye kaarsen ook zelf maken, maar dat is voor diegene die zin heeft in een diy project. Ben jij daar niet zo van, of heb je daar geen tijd voor? Dan laat ik jullie graag zien waar je fantastische dip dye kaarsen neon kan kopen in de mooiste uitvoeringen.

dip dye kaarsen in allerlei varianten en kleuren zoals neon of pasteltinten

House17; lifestyle en interieur webshop mét neon dip dye kaarsen

Ik kwam dus bij House17 terecht doordat ik zocht op de dip dye kaarsen in neon, maar voordat jullie denken dat dat het enige is wat deze conceptstore in haar assortiment heeft zitten… dat is niet zo.

Maar door de kaarsen zijn ze me opgevallen en uiteindelijk heb ik -naast de neon dip dye kaarsen- ook nog wat schattige Grespresso koffiekopjes gekregen.

roze koffiekopjes

Dip dye led kaarsen en gewone kaarsen

Om te beginnen hebben ze verschillende varianten dip dye kaarsen. Gewone wax kaarsen met lont, maar ook neon dip dye led kaarsen waar een laagje wax omheen zit. Deze lijken op echte kaarsen maar hebben dus geen lontje en maken gebruik van led verlichting op batterijen.

Ik heb van beide varianten een aantal kaarsen binnen gekregen en ben er helemaal verliefd op. Subtiele kleuren echte dip dye wax kaarsen met een glittertje hier en daar die een romantische vibe geven. En de neon dip dye kaarsen in led variant.

dip dye kaarsen neon
En hoe vind je dan die schattige bloemetjes op de kaars?

Dip dye kaarsen neon

De neon dip dye kaarsen zijn ook echt fantastisch. Toegegeven, ze staan misschien niet in ieder interieur, maar hou jij van een beetje kleur in huis? Dan zijn deze dip dye led kaarsen in neon kleur echt een aanrader voor je.

Het voordeel van de led kaarsen is dat je ze jarenlang kan gebruiken natuurlijk. De aanschafprijs ligt dan ook wat hoger dan voor een setje gewone gedipte kaarsen van wax, maar ze branden niet op.

Zo nu en dan even de batterij vervangen is voldoende voor weer urenlang plezier en kaarsverlichting in huis. Normaal gesproken doe je zo’n 200 uur met de batterijen.

Kantoor in kleur met neon

Ik heb de neon dip dye kaarsen specifiek uitgekozen voor op mijn kantoor. Ik wil daar zo graag meer kleur gaan doorvoeren en dit is een heel eenvoudige manier. Ze staan vooralsnog op mijn vintage kast die ik nog moet schilderen.

En ze geven me een goed idee van de kleuren waar ik de vintage kast in zou kunnen schilderen.

Bij de dip dye kaarsen heb ik trouwens ook hele schattige neon kaarsenstandaards in bloemvorm. Echt zo’n hebbedingetje waar je helemaal vrolijk van wordt en ook super leuk om cadeau te geven aan iemand anders.

Neon dip dye kaarsen met timer

Er zit overigens nog een groot voordeel aan de kaarsen met led verlichting. Deze neon dip dye kaarsen hebben ook een timer!

Ze branden 6 uur en gaan dan vanzelf uit, om na 18 uur weer opnieuw aan te gaan. Zo hoef je er niet eens op te letten om deze dip dye led kaarsen aan te doen, of uit te doen. Het gaat gewoon helemaal vanzelf. Handig!

Zet je de kaarsen bijvoorbeeld om 18.00 aan, dan branden ze 6 uur lang tot middernacht en dan gaan ze vanzelf uit. De volgende dag om 18.00 gaan ze uit zichzelf weer aan.

Uiteraard kan je ze ook handmatig aan en uit doen. Ik vind het overigens een uitkomst en heb me bedacht dat ik nog wel meer van dit soort dip dye kaarsen wil in neon, pasteltinten én aardetinten. En dan is het toch wel heel praktisch als je ze niet meer aan en uit hoef te zetten.

Waarom led kaarsen in plaats van gewone kaarsen?

Met kleine kinderen zijn dit soort kaarsen heel handig natuurlijk, maar aangezien mijn kinderen al wat ouder zijn was dat voor mij niet de reden. Wél dat het een stuk veiliger is met huisdieren in huis!

En aangezien ik 2 honden en 3 katten heb rondlopen zijn deze led kaarsen een echte uitkomst. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk en geven ze geen fijnstof in de ruimte bij het ‘branden’. Dat laatste is natuurlijk niet gezond, dat weten we allemaal.

Ik ga dus langzaam de switch maken van gewone kaarsen naar led kaarsen, waaronder de neon dip dye die ik nu al heb maar waarvan ik het assortiment nog wel wat wil uitbreiden. Het is gewoon een feestje om naar te kijken.

Voor de sceptici; ik snap je. Eigenlijk was ik ook nog niet helemaal om. Het zit in je hoofd dat de led kaarsen ‘niet echt’ zijn, waardoor je misschien denkt dat het niets voor jou is. Maar ik denk dat je het moet ervaren om er over te kunnen oordelen.

Met de dip dye kaarsen neon ben ik overstag gegaan en ik heb er zeker geen spijt van. Sterker nog… de gewone kaarsen wil ik eigenlijk niet aandoen, want dat vind ik zonde!

Over House17

House17 heeft een breed assortiment met veel leuke ( handgemaakte) items voor je interieur, maar ook lifestyle producten, cadeau artikelen, kids en trendy fashion accessoires. Ze verzenden snel en je bestelling wordt ook nog als cadeautje ingepakt. En dat ziet er toch allemaal erg leuk uit als je dat zo binnenkrijgt.

Neem een kijkje in hun webshop en probeer ook eens zo’n led kaars uit als je die nog niet hebt!

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven