Vernieuwde thee van Dille & Kamille

Een vernieuwd thee-assortiment staat er voor dit voorjaar op de planning bij Dille & Kamille. De bestaande theelijn is uitgebreid met nieuwe, bijzondere soorten en smaken. Daarnaast hebben ze inmiddels ook aardig wat biologische theesoorten in het assortiment zitten. De hardlopers onder de thee soorten zijn nu overigens ook in leuke blikjes te krijgen. Handig voor jezelf, of om cadeau te geven!

vernieuwde thee van Dille & Kamille

Thee en Dille & Kamille – dat hoort bij elkaar

Dille & Kamille klanten kunnen al sinds 1974 kiezen uit heel veel soorten thee. “Thee is natuurlijk heerlijk, maar voor ons is het meer dan dat alleen,” vertelt Category Manager en theeliefhebber Vivian van Wordragen. “Het gaat ons om het gevoel en om het persoonlijke ‘theeritueel’.

De gezelligheid van samen theedrinken, en de dag doornemen – thee brengt mensen echt dichter bij elkaar. Thee is ook heel ontspannend: dat al begint bij het theezetten. En het is een prachtig natuurproduct!” Gezelligheid, ontspanning, natuur – de thee is dus typisch Dille & Kamille.

Een vernieuwde theelijn

Het thee assortiment van Dille & Kamille was al behoorlijk groot en toch hebben ze het nog verder uitgebreid en vernieuwd. Je vraagt je misschien af waarom. “We willen thee een nog grotere rol in onze winkels geven,” licht Vivian toe. “We zijn een echte thee-specialist en dat willen we onze klanten laten zien.

Daarom hebben we een aantal prachtige nieuwe theesoorten toegevoegd om ons assortiment naar een hoger niveau te brengen: pure thee, zoals de Long Jing, een Chinese groene thee van hoge kwaliteit. Maar ook diverse nieuwe kruiden- en fruitmelanges, stuk voor stuk met zorg samengesteld.”

Dille & Kamille thee in blikjes en builtjes

Thee is niet alleen heerlijk om zelf te drinken, maar ook heel leuk om cadeau te geven aan de liefhebbers. Echte theeliefhebbers zullen een dergelijk cadeau ook altijd waarderen. Maar thee in een zakje geven is dan weer niet zo gezellig.

Leuker is het dan om een mooie blikje te hebben waar de thee goed in bewaard kan blijven. Ook leuk voor je eigen keuken natuurlijk! De 10 bestsellers plus 2 seizoenstheeën zijn dus nu ook verkrijgbaar in een leuk bewaarblik. Kies er een leuke theepot bij, of een gaaf thee eitje en je theepakket is compleet.

Biologische en duurzame thee

Niet alleen is het assortiment flink uitgebreid, het aandeel biologische theesoorten is ook toegenomen, zowel bij de ‘klassieke’ zwarte, groene en witte theeën als bij de melanges, kruiden- en vruchtenthee. Alle thee bij Dille & Kamille is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen dus.

De thee is verpakt in papieren zakjes gemaakt van plantaardig restafval, met aan de binnenzijde biologisch afbreekbare ‘biofilm’. Het kopen en drinken van deze thee is hierdoor ook nog eens verantwoord te noemen, naast dat het natuurlijk ook gezond voor je is.

dille & kamille, vernieuwde theelijn

Thee accessoires van Dille & Kamille

Naast de vernieuwde theelijn die je in de winkels (Nederland en België) en online vindt hebben ze ook een grote keuze aan thee accessoires in de Dille & Kamille collectie zitten.

Van maatschepjes en thee-eitjes in allerlei soorten tot theepotten en  bewaarblikjes, je maakt je theebeleving compleet. Wil je graag nóg wat specialer gaan dan alleen een lekkere thee zoals je die kant en klaar kan krijgen? Dan kan je ook de recepten op de website eens bekijken.

Ken jij de vernieuwde thee lijn van Dille & Kamille al? Je vindt het thee assortiment hier.

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven