Vintage illustraties aan je muur met Daring Walls

Landschappen stralen ruimte en rust uit en zie je steeds vaker terugkomen in het interieur. Het behang van Daring Walls sluit perfect aan bij deze botanische trend. Maar omdat smaken verschillen en niet iedereen houdt van kleurrijk, introduceert het merk Vintage illustraties als behang voor een bijzondere muur. In deze stijlvolle collectie wordt gebruik gemaakt van prachtige prints waarin het verleden tot leven komt.

Daring Walls vintage behang en behangcirkels

Met de Vintage illustraties van Daring Walls tover je een saaie onopvallende muur in een handomdraai om tot een echte blikvanger. Niet druk en schreeuwerig, maar rustig en stijlvol met een vleugje nostalgie. Perfect voor een bijzondere woonkamer of slaapkamer waar je lekker in kan wegdromen over ‘wat was’.

daring walls rivier behang

Landschap in de hoofdrol

Het behang Wide River doet oude sferen herleven. De illustratie geeft diepte door het zicht op de rivier met de boomstronk en de struiken aan de oevers. Op deze prachtige print proef je het verleden en wie wil hier nu niet gaan zitten mijmeren? Zet er een Schotse Hooglander bij en ik ben niet meer te houden! Ook het Old Landscapes behang heeft een nostalgisch tintje. Om er een hedendaagse look aan te geven is de afbeelding bewerkt met de huidige technieken.

daring walls behangcirkel

Hierdoor is dit behang verkrijgbaar in diverse kleurenvarianten en ook als behangcirkel. Super trendy momenteel! Met een behangcirkel geef je een ruimte in een mum van tijd een compleet nieuwe sfeer, zonder dat je meteen je hele muur hoeft te behangen. Niet alleen hip dus, maar ook nog eens makkelijk.

Darng Walls behang African Landscape

Voor het behang Engraving african landscape is een ets van een typisch Zuid-Afrikaans landschap gebruikt als uitgangspunt. Met deze oude print als basis krijgt het behang een romantische en authentieke sfeer. Kies voor een grijstint of een zachte kleur blauw, roze of groen om jouw eigen stukje Afrika te creëren in huis. Persoonlijk is dit mijn Daring Walls favoriete behang op dit moment.

Daring Walls: behang dat eenvoudig aan te brengen is

Daring Walls levert het behang voorgesneden in banen die al de juiste lengte hebben en genummerd zijn. Dat is al een stukje makkeljiker dan dat je zelf alles moet gaan opmeten. Het behang wordt geleverd met behanglijm die een kleurtje heeft als je het opbrengt.

Zo zie je precies waar je dit behangplaksel gesmeerd hebt. Wees gerust: dit kleurtje verdijnt bij het drogen van de behanglijm. Je ziet er dus uiteindelijk helemaal niets van! Het behang is maatvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen. Dat is wel even wat beter dan in ‘the good old days’ waarbij je behangstroken altijd over elkaar heen moest plakken.

behangcirkel daring walls

Milieuvriendelijk en veilig

Het eco-friendly behang is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies.

Er wordt gewerkt met eco-solvent inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben gekregen. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten. Deze inkten mogen bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt worden.

Over Daring Walls

Daring Walls is een Nederlands merk dat in eigen land muurdecoratie ontwerpt én produceert. Je kunt kiezen uit heel veel ontwerpen, die ook weer in verschillende kleurencombinaties, afmetingen en zelfs in spiegelbeeld leverbaar zijn.

Zo biedt Daring Walls je de mogelijkheid zelf te kiezen wat het beste past binnen jouw interieur. Het merk werkt enkel met de beste eco-friendly gecertificeerde materialen. Benieuwd naar de hele collectie? Neem een kijkje op hun website.

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven