Boutique fantastique woontrend

Een van de woontrends van dit najaar is Boutique Fantastique. Daar waar de stylisten van VT Wonen weer verliefd op je huis iedere keer zelf met een nieuwe trend op de proppen komen, verzinnen ook tal van anderen nieuwe woonstijlen.

En wij gaan daar maar al te graag in mee 😉 . Want welke woonstijl ook genoemd wordt, wij zijn graag van alle markten thuis. Wij dompelen ons het liefst onder in honderd-en-een woonstijlen en de Boutique Fantastique is er daar zeker een van!

boutique fantastique woonstijl

Wat kenmerkt de Boutique Fantastique woonstijl?

In Boutique Fantastique word je verrast door de meest elegante sfeermakers. De verfijnde gouden accenten en het ingetogen kleurenpallet maken je interieur compleet.

Het gebruik van luxe materialen met rustige tinten, organische vormen en pastelmengsels maakt de Boutique Fantastique stijl tot een dromerig geheel.

We zien ze al eventjes voorbij komen, bijvoorbeeld die prachtige glazen kandelaars in allerlei tinten. Maar ook de stolpen met droogbloemen eronder, of gedroogde vlinders, en libelles erin. En wat denk je van wzen in de vorm van een vrouwenlichaam of met wulpse rondingen?

Deze gehele woonstijl ademt romantiek en Boutique Fantastique zal dan ook uiteindelijk ‘de boeken’ in gaan als een vrouwelijke woonstijl.

Welke kleuren komen voor in deze romantische woonstijl?

Lila is een belangrijke kleur binnen deze interieurtrend, maar ook paars, zacht roze, geel en lichtblauw zijn van de partij.

Zoals je hierboven in de foto ziet worden alle kleuren met elkaar gemixt en gematcht. Tesamen vormt dat een kleurrijk, maar zacht geheel waar je je per direct in thuis voelt. Boutique Fantastique doet dan ook denken aan de kleine Parijse boetiekjes en vintage winkeltjes waar je niet uitgekeken raakt.

Iedere keer valt je oog weer op en ander item dat verscholen lijkt te gaan in de enorme kleurenpracht.

Een belangrijk materiaal dat gebruikt wordt is glas. Kijk naar de glazen kandelaren, glazen zandlopers en stolpen. Maar ook de accessoires van bijvoorbeeld kwallen die ‘gevangen zijn’ in glas.

Je kan de Boutique Fantastique woonstijl doorvoeren van woonkamer tot toilet en van slaapkamer tot aan je werkruimte of thuiskantoor. Alleen in de tuin hebben we deze woonstijl nog niet veel terug gezien, maar dat kan natuurlijk een gevolg zijn van het feit dat de tuinperiode momenteel op een lager pitje staat.

Wie weet worden we in het voorjaar weer verrast met allerlei poederige pasteltinten voor buitenpotten, bijzettafels en vloerkleden. Me like!

Boutique Fantastique bij Xenos

Xenos heeft hele mooi betaalbare items in deze Boutique Fantastique woonstijl. Zie hieronder wat toffe exemplaren. Je vindt ze allemaal hier.

organische vormen en pasteltinten
kwal in glas
glazen kandelaar in okergeel, en van de items uit de Boutique Fantastique woonstijl
hommel in glas
prachtig theelicht met organische vormen
boutique fantastistique kandelaar

Wij maken in onze blogposts soms gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven